Arkistot: Tapahtumat

SeAMKin ja SAMKin tutkimusfoorumi

SeAMK ja SAMK järjestävät yhdessä tutkimusfoorumin 9.-10.2.2021. Tutkimusfoorumin teemana on digitalisaatio ja esityksiä on tulossa monesta eri näkökulmasta – internetin rikollisuudesta sosiaali- ja terveysalan digitalisaatioon. Tervetuloa kuuntelemaan mielenkiintoisia esityksiä ja osallistumaan keskusteluun! Tutkimusfoorumi järjestetään Teamsissa.

Robotiikka ja tekoäly PK-yrityksessä

Tilaisuus on suunnattu yrityksille ja Satakunnan yrityspalvelutoimijoille. Tule tutustumaan konkreettisiin yritysesimerkkeihin! Tule kuulemaan miten robotiikka ja tekoäly voivat hyödyttää juuri sinun yritystäsi!

Life Technologies – Digital Health Project

Interested in developing your skills in team working, company projects and Digital Health? Life Technologies (4cr for Bachelor students) and Enabling Life Technologies (5cr, for Master students) aims in developing skills in multidisciplinary team work, project work as well as in increasing understanding of digital health context. Students will understand the role of technology in well-being field and gain skills in multidisciplinary collaboration.

Robowars-infotilaisuus

RoboAI goes Robowars! Kiinnostavatko robottien mittelöt? Tavoitteena on valmistaa alusta loppuun autonominen robotti.

Teknologia Työnä! -messut

Mukana messuilla teknologiayrityksiä etsimässä tekijöitä! Tule keskustelemaan ja kohtaa tuleva työnantajasi!

Satakunnan TeknologiaTiistai

TeknologiaTiistai tarjoaa oppimiselämyksiä ja tulevaisuuden urapolkuja nuorille ja aikuisille. Tapahtuma täyttää SAMKin Agora-salin satakuntalaisista koulutuksen järjestäjistä ja teknologia-alan työnantajista.

Insomnia AI Hackaton

Tekoäly, konenäkö ja sinä. 25.-26.10. Porin Karhuhallissa. Insomnian Hackaton on palannut tuoden mukanaan sinulle mahdollisuuden tutustua ja koodata tekoälyä ja erityisesti konenäköä! Et tarvitse koodausosaamista osallistuaksesi.