Save The Date REKRYBOOST Nettisivubanneri 2025 (1900 X 500 Px)

Rekrymessu REKRYBOOST tulee taas!

Matkailu-, majoitus- ja ravintola-alojen työntekijöiden ja työnantajien kohtaamispaikka REKRYBOOST järjestetään jälleen SAMKin Agora-salissa 4.2.2025. Merkitse siis päivä kalenteriisi, ja valmistaudu löytämään yritykseesi tulevaisuuden tekijöitä. REKRYBOOST on myös oiva paikka ryhtyä kartoittamaan kesätyö tai harkkapaikkaa vuodelle 2025.

Olit sitten näytteilleasettaja tai messukävijä, osallistuminen on maksutonta!

REKRYBOOST 2025 aikataulu, ohjelma sekä näytteilleasettajien ilmoittautumisohjeet julkaistaan myöhempänä ajankohtana, mutta siihen asti, SAVE THE DATE ja nähdään REKRYBOOST 2025 -tapahtumassa!

Ihmisiä kävelemässä messukäytävällä.

Yhteystiedot:

Jenna Turpeinen
jenna.turpeinen@samk.fi
0503292010

Kävijäinfo ja pysäköinti

REKRYBOOST 2025 TAPAHTUMAN JÄRJESTÄÄ YHTEISTYÖSSÄ

Tour4Youth Visual Element RGB White

Tour4Youth -projektissa kehitetään monimuotoisesti 15–24-vuotiaiden nuorten MaRaMa-alan opiskelijoiden ja työnhakijoiden uraosaamista, kilpailukykyä ja työllistymistä kestävästi matkailu-, ravintola- ja majoitusaloille (MaRAMa). Toteutus rakennetaan monialaisella kansainvälisellä yhteistyöllä; mukana on kolme maata – Suomi, Viro ja Latvia – ja viisi partneria. Nuorille tarjotaan heille suunnattu kolmiaskelinen kokonaisuus, jossa MaRaMa-alaan liittyvä osaamisen kehittäminen on keskiössä: urajohtamisen verkkokurssi sertifikaatilla, räätälöityjä kohtaamisia työnantajien kanssa sekä personoituja työharjoitteluita MaRaMa-alan yrityksissä. Yritykset voivat osoittaa kiinnostuksensa vastaanottaa suomalaisia, virolaisia tai latvialaisia työharjoittelijoita projektipäällikkö Tiina Leinolle (tiina.leino@samk.fi).

Matkailun kehittämiskeskuksen logo.
Euroopan unionin osarahoittama -logo.
Interreg Central Baltic Programme. Co-funded by European Union. Tour4Youth.

Tutustu myös Matkailun kehittämiskeskukseen