Matkailu-, majoitus- ja ravintola-alan rekrymessut 

REKRYBOOST

6.2.2024 klo 10.00 - 13.00
Agora-sali, SAMK Pori

REKRYMESSUT

REKRYBOOST 2024 - maksuton tapahtuma kokoaa yhteen matkailu-, majoitus- ja ravintola-alan yrityksiä, asiantuntijoita sekä tulevaisuuden tekijöitä. Matkailualan työnhakijat ja työnantajat kohtaavat rekrytointimessuilla.

Yritykset ja toimijat esittäytyvät omilla messuständeillään. Rekrymessut ovat loistava mahdollisuus löytää itselleen työ-, kesätyö- tai harjoittelupaikka, tervetuloa!

Ihmisiä kävelemässä messukäytävällä.

Näytteilleasettaja

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi mahdollisimman pian, mielellään 13.12.2023 mennessä.

Rekrymessuvieraiden ei tarvitse ilmoittautua tapahtumaan.

Näytteilleasettajaininfo

Yhteystiedot:

Vuoden 2023 loppuun asti:
Niina Aalto
niina.k.aalto@samk.fi
044 710 3384

1.1.2024 alkaen:
Tiina Leino
tiina.leino@samk.fi
050 307 7593

Kävijäinfo ja pysäköinti

REKRYBOOST 2024 - REKRYMESSUILLA MUKANA

SAMK

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan TE-toimisto

Satakunnan TE-toimisto tarjoaa monipuolisia työvoima- ja yrityspalveluita toimialueenaan koko Satakunta.

Europe Direct Pohjois-Satakunta

Poikkea EU-infon äärelle ja tule osallistumaan leffalippuarvontaan!

HR Sata

Henkilöstöpalveluja asiantuntevasti ja luottamuksella. HR Sata on vuodesta 2012 toiminut yritys. Tuotamme henkilöstöpalveluja yritys- ja työntekijäasiakkaille. Autamme yritysasiakkaita henkilöstöresurssien hallinnassa lisäämällä osaamista, joustavuutta ja tuottavuutta.

Yyteri Resort & Camping

Loma matkailuautolla tai -vaunulla, teltalla vai sittenkin mökkimajoitusta rantojen välittömässä läheisyydessä. Meiltä löytyy vaihtoehtoja! Etsimme kesäkaudelle 2024 työntekijöitä vastaanottoon, ravintolaan, siivoukseen, huoltoon ja vuokravälinepisteelle. Tarjolla myös harjoittelupaikkoja!

Satakunnan Osuuskauppa

Satakunnan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama palvelualojen yritys. Tehtävämme on tuottaa satakuntalaisille kilpailukykyisiä palveluja ja etuja. Olemme toimialueemme suurin yksityinen työnantaja, työllistämme noin 1200 henkilöä.

Scandic Hotels Oy / Scandic Pori

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju, jolla on noin 280 hotellia ja 58 000 huonetta toiminnassa ja kehitteillä kuudessa maassa. Joka päivä yli 15 000 tiimiläistämme luovat upeita hotellielämyksiä, jotta hotellivieraamme haluaisivat tulla meille aina uudestaan.

West Coast Seaservice Oy Ltd

West Coast Seaservice Oy Ltd on matkailun monialayhtiö. Toimipaikkamme sijaitsevat Raumalla, Turussa, Eurassa ja Laitilassa. Tarjoamme kesätyöpaikkoja, sekä myös työharjoittelupaikkoja. Mahdollisuus työllistyä myös kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti ympäri vuoden.

REKRYBOOST 2024 TAPAHTUMAN JÄRJESTÄÄ YHTEISTYÖSSÄ

#MATKAAN – Nuorten työllistymisen edistäminen koronapandemiasta kärsivällä matkailu-, majoitus- ja ravintola-alalla. Hanketoimien avulla pyritään tukemaan alaa työvoiman kohtaantohaasteissa. Hanke päättyy 31.12.2023.

Tour4Youth -projektissa kehitetään monimuotoisesti 15–24-vuotiaiden nuorten MaRaMa-alan opiskelijoiden ja työnhakijoiden uraosaamista, kilpailukykyä ja työllistymistä kestävästi matkailu-, ravintola- ja majoitusaloille (MaRAMa). Toteutus rakennetaan monialaisella kansainvälisellä yhteistyöllä; mukana on kolme maata – Suomi, Viro ja Latvia – ja viisi partneria. Nuorille tarjotaan heille suunnattu kolmiaskelinen kokonaisuus, jossa MaRaMa-alaan liittyvä osaamisen kehittäminen on keskiössä: urajohtamisen verkkokurssi sertifikaatilla, räätälöityjä kohtaamisia työnantajien kanssa sekä personoituja työharjoitteluita MaRaMa-alan yrityksissä. Yritykset voivat osoittaa kiinnostuksensa vastaanottaa suomalaisia, virolaisia tai latvialaisia työharjoittelijoita projektipäällikkö Tiina Leinolle (tiina.leino@samk.fi).

TE-toimisto – Yhteistyössä Satakunnan TE-toimiston kanssa. Satakunnan TE-toimisto tarjoaa monipuolisia työvoima- ja yrityspalveluita toimialueenaan koko Satakunta.

Euroopan sosiaalirahasto rahoittajana rekryboost messut järjestävillä hankkeilla
CMYK
Vipuvoimaa EU:lta rekryboost 2023 rekrymessut
Interreg Central Baltic Programme. Co-funded by European Union. Tour4Youth.
Matkaan hanke järjestää rekryboost 2023 matkailu,- majoitus ja ravintola-alan rekrytointimessut
Matkailun kehittämiskeskus järjestää rekryboost rekrymessut pori.

Tutustu myös Matkailun kehittämiskeskukseen