Matkailun kehittämiskeskus SuomiAreenassa!

15.6.2023Uutiset

Matkailun kehittämiskeskus on mukana SuomiAreenan kansalaistorilla 27.-30.6.2023.

SA 2023 Olemme Mukana Somemainos 2

Matkailun kehittämiskeskus on SuomiAreenan kansalaistorilla koko Areena-viikon. Eri päiville on järjestetty teemoittain tekemistä. Mukana on niin kehittämiskeskuksen tiimiläisiä kuin Satakunnan matkailuyrittäjiä.

– Meillä on teemoina muun muassa, lähiruoka, kestävän lähi- ja kotimaan matkailun kehittäminen sekä Visit Satakunnan palkitsema vuoden matkailuyritys. Olemme koonneet jokaiselle päivälle vähän eri tekemistä ja ihmisiä kertomaan matkailusta Satakunnassa, Matkailun kehittämiskeskuksen tutkimuspäällikkö Saila Valkeaniemi kertoo.

Matkailun kehittämiskeskus rohkaisee ja tukee matkailuyrittäjiä ja yrittäjistä koostuvia verkostoja liiketoimintansa kehittämisessä. Kehittämiskeskus tarjoaa yrittäjille ja muille alan toimijoille mahdollisuuksia ajankohtaisen liiketoimintaosaamisen lisäämiseen, verkostoyhteistyöhön ja liiketoiminnan kansainvälistymiseen sekä pääsyn ajankohtaiseen tietoon. Tule siis tutustumaan toimintaamme.

Nähdään Matkailun kehittämiskeskuksen pisteellä kansalaistorilla!  Seuraathan meitä Facebookissa ja LinkedInissä niin näet eri päivien teemat heti aamulla @matkailunkehittamiskeskus !

Jaa artikkeli

Lisää uutisia

Lue myös