REKRYBOOST 2023 -tapahtuma kokoaa yhteen matkailualojen yrittäjiä ja osaajia

17.11.2022Uutiset

REKRYBOOST-tapahtuma tuo helmikuussa 2023 Porissa yhteen yrittäjiä, huippuasiantuntijoita sekä tulevaisuuden tekijöitä. Tapahtumassa toteutuvat matkailualan yrittäjille suunnattu koulutustapahtuma sekä kaikille avoimet rekrytointimessut. Tapahtuma on kokonaisuus, jossa alojen yrityksille, toimijoille sekä tulevaisuuden tekijöille mahdollistetaan verkostoituminen ja kohtaaminen.

Matkailualat kamppailevat rekrytointihaasteiden kanssa

Matkailu-, majoitus- ja ravintola-aloilla rekrytointien onnistuminen on merkittävässä asemassa yrityksen toiminnan kannalta, mutta pandemian jäljiltä yrityksissä kärsitään merkittävästi kasvaneesta osaajapulasta. Satakunnan ammattibarometri 2022 listaa muun muassa ravintolatyöntekijät ammattinimikkeisiin, joissa on paljon pulaa työnhakijoista verrattuna työmarkkinatilanteeseen.

Osaavan työvoiman rekrytointihaasteet näkyvät yrittäjien arjessa, jonka lisäksi jatkuva muutokseen sopeutuminen sekä vallitsevan maailmantilanteen merkitys talouden epävarmuudelle haastavat jaksamista. Haastavassa tilanteessa toimivien verkostojen, yhteistyön sekä oman muutosresilienssin merkitys on suuri.

Verkostoitumista, kohtaamisia ja rekrytointia

Alojen yrityksille tapahtuma mahdollistaa tulevaisuuden tekijöiden etsimisen lisäksi loistavan tilaisuuden verkostoitua muiden toimijoiden kanssa, saada koulutuksesta ideoita ja ajatuksia muun muassa rekrytointiin sekä jatkuvaan muutokseen sopeutumiseen.

Rekrytointimessut mahdollistavat yritysten ja osaajien kohtaamisen. Messuilla esillä on työ-, kesätyö- ja harjoittelupaikkoja sekä loistavia mahdollisuuksia verkostoitua. Osallistujilla on oiva tilaisuus löytää omaan yritykseen sopivat tulevaisuuden tekijät tai saada tärkeä harjoittelupaikka. Näytteilleasettajina myös TE-toimisto ja Ohjaamo, joista mahdollisuus saada vinkkejä niin työllistämiseen kuin työnhakuun.

REKRYBOOST 2023

  • 7.2.2023
  • Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.
  • Tapahtumapaikkana Satakunnan ammattikorkeakoulun Porin kampuksen Agora-sali.
  • Tapahtuman järjestävät SAMKin Matkailun kehittämiskeskuksen
    • #Matkaan-hanke, jonka tavoitteena on tukea nuorten työllistymistä aloilla, sekä
    • RestarT-hanke, joka lisää yritysten resilienssiä ja välitöntä työhyvinvointia koronapandemian aiheuttamissa muutoksissa.

Jaa artikkeli

Lisää uutisia

Lue myös