Ruokamatkailun Taste Satakunta -sivusto avattu!

28.2.2024Terja WahlbergUutiset

Ruokamatkailijoille on avautunut uusi herkkupolku, kun Gurmeeta-Satakunnan kehittämishankkeen yhtenä toimenpiteenä on lanseerattu Taste Satakunta -sivusto. Taste Satakunta on nyt osa visitsatakunta.fi-perhettä, tarjoten maittavia ruokamatkailuelämyksiä Satakunnassa.

Kokki annostelee ruokaa lautaselle.

Sivusto kokoaa yhteen herkullisia menuja, houkuttelevia reseptejä ja kiehtovia ruokamatkailureittejä, joiden avulla voit sukeltaa syvemmälle Satakunnan makujen maailmaan. Lisäksi Taste Satakunta sivuilta löytää lähiruokakohteita #tastesatakunta-kartalta sekä mielenkiintoisia ruoka-aiheisia tapahtumia.

Sivusto kasvaa kevään myötä, sillä suunnitelmissa on lisätä valikoimaan uusia ja jännittäviä ruokamatkailureittejä. Tulossa ovat ainakin Satakunnan ruokaisa ruukkireitti sekä Kesäcruisailua Kokemäenjokilaaksossa -reitit. Tällä hetkellä voi jo tutustua ensimmäiseen reittiin, nimeltään Aallosta Engeliin, joka lupaa viedä makumatkailijat unohtumattomalle ruokaseikkailulle arkkitehtuurin ja lähiruuan pariin.

Taste Satakunta menuja on tehty yhteistyössä Satakunnan Keittiömestareiden kanssa ja tänäkin vuonna sivuille tulee kaksi uutta satakuntalaiseen lähiruokaan perustuvia menuja. Reseptit ovat vapaasti kaikkien käytettävissä. Menuissa tarkoituksena on käyttää mahdollisimman paljon satakuntalaisia raaka-aineita, ja ne ovat muokattavissa kunkin ravintolan omiin tarpeisiin. Toki reseptejä voi kokeilla myös kotikeittiössä.

Tutustu siis Taste Satakunta -sivustoon ja löydä uusia makuelämyksiä Satakunnasta: https://visitsatakunta.fi/tastesatakunta/

Lisätietoja:
Terja Wahlberg
terja.wahlberg@samk.fi
+358 44 710 3385

Jaa artikkeli

Lisää uutisia

Lue myös