Uraosaamisen kehittämisohjelma matkailualan nuorille Tour4Youth-projektissa

9.1.2024Tiina LeinoUutiset

Tour4Youth-projektissa avautuu 1.2.2024 verkkokurssi, joka tukee nuorten uraosaamisen kehittämistä matkailu-, majoitus- ja ravintola-aloilla (MaRaMa).

Nainen ja mies katsomassa tablettia.

Tour4Youth-projektissa avautuu 1.2.2024 verkkokurssi, joka tukee uraosaamisen kehittämistä matkailu-, majoitus- ja ravintola-aloilla (MaRaMa). Nuoret osaajat (15–24-v.) saavat ilmaiseksi mahdollisuuden kehittää taitojaan mm. vahvuuksiensa tunnistamisessa ja erityyppisten työmahdollisuuksien löytämisessä. Kurssin suorittamisen voi aloittaa koska vain, ja matkan varrella tarjotaan kasvokkainen kehittämispäivä, jossa saa lisätukea oman uran suunnitteluun, kansainvälisyyteen ja työllistymiseen. Kurssi tarjotaan englanniksi, jotta alan kansainvälisyys korostuu ja samalla saa kehittää englannin kielen taitoja. Ohjelmaan osallistuville on tarjolla myös valmennustapaamisia (2), joissa keskitytään oman uran edistämiseen eri näkökulmista.

Verkkokurssia tukemassa on rekrytointitapahtumia, joissa voit löytää itsellesi harjoittelu- tai työpaikan MaRaMa-aloilla. Etsi Tour4Youth-osasto lähiajan ilmaisista tapahtumista:

23.1. klo 9–15 Urastartti Kivikylä Areena, Rauma
31.1. klo 12–17 Tuuks töihin? Puuvilla, Pori
6.2. klo 10–13 RekryBoost, Agora SAMK, Pori

Harjoittelu- tai työpaikan löydettyäsi, voit saada projektilta tukea jatkoon! Voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi harjoittelupaikan löytämiseen, ja projekti etsii sopivia organisaatioita sinulle. Harjoittelun voi tehdä myös kansainvälisesti Latviassa, Virossa tai Ruotsissa! Ehtona tälle on verkkokurssin suorittaminen harjoittelua ennen.

Tour4Youth-ohjelmaan osallistujien tulee olla 15-24-vuotiaita matkailu-, majoitus- tai ravintola-alan opiskelijoita tai jo valmistuneita työttä olevia. Osallistujat voivat edustaa eri kansallisuuksia ja oppilaitoksia.

Kaiken kokoiset ja tyyppiset organisaatiot (yritykset, julkiset, yhdistykset) matkailu-, majoitus- ja ravintola-aloilla voivat osallistua ohjelmaan tarjoamalla harjoittelu- ja työpaikkoja tapahtumissa tai suoraan ohjelman kautta. Projektin kautta tavoittaa niin suomalaisia kuin latvialaisia ja virolaisia alan nuoria. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot:
Tiina Leino
Projektipäällikkö | Project Manager Tour4Youth
+358 50 307 7593 tiina.leino@samk.fi

Mukana Tour4Youth-projektissa ovat Central Baltic Programme, SAMK - Satakunta University of Applied Sciences, Kurzeme Planning Region, Vidzemes Augstskola / Vidzeme University of Applied ja TE-palvelut Satakunta.

Jaa artikkeli

Lisää uutisia

Lue myös